Acteerworkshop bij de Toneelmeester

Op zoek naar een acteerworkshop?

Verschillende acteerworkshops zijn; beginnersworkshop (22+) (indruk van wat het van inhoudt), Semi-professioneel en vooropleiding theater 16+. Bij een acteerworkshop ga je meteen acteren, zo leer je wat er allemaal komt kijken bij het acteren. Je krijgt bij de acteerworkshop een uniek kijkje bij het vak. Je krijgt concrete aanwijzingen over hoe jij je acteervaardigheden kan verbeteren. De mensen die je dit leren zitten allemaal al thuis in het acteervak.

Dus wil jij jezelf naar een hoger niveau tillen op gebied van acteren dan kan je deelnemen aan een acteerworkshop bij Toneelmeester.

Acteren

Ik nam deel aan de acteerworkshop bij Toneelmeester

Ik wilde mijn vaardigheden op gebied van acteren verbeteren en dit heb ik gedaan door een acteerworkshop te volgen bij Toneelmeester. De workshop voor semi-professioneel volgde ik. Mijn acteerervaringen moest ik sturen, dus waar ik al wel eens een keer had geacteerd. Deze workshop stuurde mij terug naar de basis, maar dan op hoger niveau. Het was 6 weken lang op elke donderdagavond van 19:00-21:30 en dat kostte €170,-.

Ze vonden dat ik het goed deed en de mensen van Toneelmeester stuurde mij door naar een vervolgworkshop.