Geschikte informatie over makelaar Tilburg

makelaar Tilburg

Wilt u informatie over een goede makelaar Tilburg? Neemt u dan contact op met Gerritse Makelaardij. Gerritse Makelaardij is een bedrijf met heel veel huizen die verschillen per prijs. De prijzen bij dit bedrijf liggen tussen de €200.000 en de €1.750.000. Hierdoor kan dit bedrijf iedereen een huis aanbieden. 

Diensten van een makelaar Tilburg

makelaar Tilburg

Wat zijn de diensten van een makelaar? De diensten van een makelaar zijn als volgt: Een makelaar fotografeert huizen, verkoopt huizen en maakt taxatierapporten. Wat zijn nou de eisen van een goed taxatierapport van een makelaar? Een makelaar kijkt bij het taxeren van een huis naar de volgende punten: De staat van onderhoud, de functionele indeling, de marktsituatie, het bestemmingsplan, de verplichtingen en rechten bijvoorbeeld de erfpacht, de isolatie, energiezuinigheid, de inhoud van een huis, de oppervlakte van een huis en welke materialen er voor het huis gebruikt zijn en in welke staat deze onderdelen zijn. 

De prijs voor een taxatierapport verschilt per plaats en soort woning. Voor een woonhuis in Tilburg verschillen de prijzen tussen €265 en €450 per woning inclusief BTW. Voor een appartement in Tilburg verschillen de prijzen tussen €265 en €510.