Leuk geboortekaartje

Leuk geboortekaartje

Een leuk geboortekaartje is lastig om te vinden, vooral omdat je de geboorte van jouw kindje graag op een originele manier bekend wilt maken. Een uniek kaartje is dan natuurlijk wel leuk! Zelf heb ik hele goede ervaringen met Kisscards en dit geef ik dan ook graag als tip.

Leuk geboortekaartjeEen leuk geboortekaartje is zo gevonden

Al snel had ik via deze website een mooie kaart gevonden. De keuze is enorm maar je kunt makkelijk filteren op cateogrieen, zoals hip, lief of stoer. Wanneer je eenmaal een mooie kaart hebt gevonden, kun je deze nog helemaal personaliseren met verschillende kleuren, tekst en foto’s. Dit werkt heel gemakkelijk dankzij het gebruiksvriendelijke systeem.. Mijn man en ik hadden al snel een mooie kaart en besloten om een proefdruk te bestellen.

Uitstekende service

De voorbeeld kaart die wij kregen was erg mooi en wij waren dik tevreden met de kwaliteit. Echt een leuk geboortekaartje die wij met trots op de post hebben gedaan toen onze dochter was geboren! Ik kan iedereen dan ook aanraden om een geboortekaartje te maken via deze website. Het is niet duur en je profiteert van een snelle, goede service. Ook krijg je de kaarten al snel thuis bezorgd zodat je de geboorte van je kindje snel bekend kunt maken.