Live muziek van een band op mijn droombruiloft

Voor onze bruiloft wilden mijn man en ik graag live muziek, want wij zijn allebei gek op concerten bezoeken en muziek luisteren! Daarom hebben we besloten om voor een band te gaan, dus deze bruiloftsband inhuren hebben we via Cas Events gedaan. 

Te gekke muziek en goede sfeer op onze bruiloft

Wij hebben voor Showtime Party Band gekozen, want het portfolio van deze band zag er goed uit. Het klonk erg goed en hun uitstraling sprak ons ook heel erg aan. Gelukkig waren ze beschikbaar op mijn grote dag en via Cas Events heb ik deze leuke band zonder problemen meteen kunnen boeken! Ik ben echt heel blij dat we voor een live band gekozen hebben, want dit geeft toch meteen een andere sfeer dan alleen een DJ. Door een bruiloftsband in te huren, krijg je meteen een intiemere sfeer. Wat ik erg leuk vond aan de Showtime Party Band was dat ze ook aan verzoeknummers deden en dat ze de sfeer van mijn gasten goed aanvoelden. Ze hadden een goede mix tussen dansnummers en rustigere nummers en al met al kan ik zeggen dat deze band ervoor heeft gezorgd dat we een echte topavond qua muziek gehad hebben!