Op maat windscherm gezocht!

windscherm

Ondernemen aan de kust

Wie regelmatig in kustgebied te vinden is, weet hoe belangrijk een windscherm kan zijn. Aan de kust waait het nou eenmaal, en ik als eigenaresse van een restaurant, wil wel gebruik kunnen maken van het terras. Althans, daar moeten mijn gasten gebruik van kunnen maken. Toen ons windscherm kapot ging, bleef ons terras een tijdje gesloten. Dat er zand er dergelijke in je eten waait, daar zit niemand op te wachten natuurlijk. Ik besloot dat er zo snel mogelijk een nieuw windscherm moest komen, maar wist niet precies waar ik die kon krijgen.

Online zocht ik op horeca windschermen en toen kwam ik bij Xterior uit. Zij bieden windschermen en terrasschermen aan en kunnen die op maat maken. Dat moest ik hebben! Gelijk nam ik contact op met dit bedrijf, om zo een prijsindicatie te kunnen krijgen. Wij hebben mijn wensen voor het windscherm besproken, en de prijs die zij mij gaven viel reuze mee! Daarbij gingen wij een partnerschap aan; ik vermeld hun naam op de schermen en zij zouden dan kosteloos langs komen mocht er iets aan de hand zijn met een van de schermen. Dat is een mooie samenwerking dus! Goed geregeld.