Portugese tegels kopen eindelijk gelukt

Portugese tegels kopen

Afgelopen zomer waren we in Portugal op vakantie. Wat een heerlijk land is dat zeg. Op onze hotelkamer hadden we een badkamer die ik nog nooit had gezien. Wat een luxe, wat een weelde. Met name de kleur van de tegels maakte veel indruk op me. Toen wij hier in Nederland een nieuw huis hadden gekocht, wist ik al hoe ik mijn nieuwe badkamer wilde betegelen. Ik wilde perse Portugese tegels kopen om deze droom thuis ook waar te maken. Mijn man was het hier eerst niet mee eens, omdat hij dacht dat het alleen leuk op vakantie zou zijn. Toch ging ik erop uit om deze Portugese tegels te kopen en dat is gelukt! Zowel in winkels als op internet ben ik op zoek gegaan, maar Portugese tegels kopen bleek nog niet zo gemakkelijk. Mijn werkgever gaf me de tip om het hier eens te proberen. Had ik dat maar eerder geweten. Het leek wel een snoepwinkel, maar dan met tegels! En mijn gedroomde tegels zaten er ook bij!

Portugese tegels kopen

Kwaliteit en levering prima in orde

Toen de tegels werden geleverd was ik best zenuwachtig. Mijn man heeft ze kritisch bekeken, maar ze waren prima in orde. Nu mijn badkamer ermee betegeld is, ben ik dolgelukkig. Iedere dag een minivakantie in mijn badkamer. Wat een prima winkel dit. Super service, scherpe prijzen en een prachtig assortiment!