Screens in Tilburg, zeer mooi en kunnen tegen een stootje

screens in Tilburg

Vanaf het moment dat wij screens in Tilburg hebben gekocht, hebben wij geen last meer van het daglicht. Specifiek de zon, want die schijnt af en toe best naar binnen. Het mooie aan deze zonwering is dat deze aan de buitenkant van de ramen worden bevestigd. Hier kan geen zonnestraaltje meer langs komen. Toen wij naar de showroom van Das & Vlassak gingen, hebben wij onze ogen uitgekeken. Het assortiment was al bijzonder groot en dan heb ik het alleen over de zonwering waar wij naar op zoek waren. screens in Tilburg

Zeer mooie screens in Tilburg uitgezocht en gekocht

Hier hebben zij namelijk 90 verschillende kleuren waar je een keuze uit kan maken. Maar ook de stof waar deze screens in Tilburg van zijn gemaakt, kunnen een moeilijke keuze zijn. Want bepaalde stoffen laten meer licht door dan de andere. Ook zijn er modellen die ervoor zorgen dat deze met storm kunnen blijven hangen. 

Voor ons was dit een zeer moeilijk keuze maken. Vooral omdat wij het niet eens werden over de kleur. Gelukkig heeft de medewerker ons geholpen en uiteindelijk hebben wij een mooie kleur uitgekozen. Inmiddels hebben wij deze al hangen en zijn wij daar bijzonder tevreden over. Door op een knop te drukken, gaan deze open of dicht.