Wil je een huis kopen Spaanse water Curaçao? Dit moet je weten

huis kopen spaanse water curaçao

Curaçao is een van de mooiste plekken ter wereld. Fenomenale natuur, lieve mensen en een heerlijk ontspannen cultuur. Het is iets waar menig Hollander nog iets van kan leren. Daarom is het niet gek dat zoveel mensen er willen wonen of een vakantiehuis hebben. Wil jij een huis kopen aan het Spaanse water in Curaçao? Dan moet je dit weten.

Wat is Spaanse water?

huis kopen spaanse water curaçao

Spaanse water is een prachtige, grote lagune op het eiland Curaçao. Het is gevuld met water uit de Caraïbische zee en ligt aan de zuidoostkust van Curaçao, net ten oosten van Willemstad. Er wordt met name heel veel watersport uitgevoerd. Maar er zijn ook veel koraalriffen en baaien te vinden om van te genieten.

Iedereen wil er wonen

Als je bovenstaande omschrijving leest, dan kun je wel begrijpen dat je niet de enige bent die hier een huis wil hebben. Wie de kans krijgt om bij deze lagune in de buurt te wonen, heeft een uitzonderlijk mooi uitzicht. Er staan dus niet vaak huizen te koop en als ze te koop staan, zijn ze vaak duurder dan op andere plekken op het eiland. Houd daar dus rekening mee en schakel altijd een makelaar in met kennis van het gebied.