Windscherm koop je natuurlijk bij Xterior

windscherm

Sinds wij een Xterior windscherm hebben aangeschaft, zit je een stuk fijner op het terras. Wij hebben vorig jaarwindscherm een zeer mooi restaurant aan een vijver gekocht. Het leuke hieraan is dat het terras gedeeltelijk over het water hangt. Afgelopen zomer hebben wij hier vaak gezeten, maar tegen de avond liep het terras al snel leeg. Merendeel van de mensen probeerden binnen een plekje te krijgen. Maar meer dan de helft rekende af en gingen naar huis. Hier moesten wij echt een oplossing voor vinden, want dit kost ons geld.

Op een gegeven moment bleven veel gasten weg en was het terras op een winderige dag vaak leeg. Heel toevallig zagen wij op het internet de website van Xterior voorbij komen en hier hebben wij ook het antwoord op onze vraag gekregen.

Dankzij het windscherm weer een vol terras

windschermNadat wij de website van Xterior waren tegen gekomen, kregen wij weer een goede hoop. Meteen hebben wij een afspraak met dit bedrijf gemaakt en zijn daarheen gegaan, Hier hebben wij verschillende mogelijkheden gezien. Het mooiste vonden wij het windscherm van glas. De gasten konden op het terras, achter het glas, genieten van het fraaie uitzicht. Tevens waaide de wind over het terras heen en niet over de gasten.

Nadat wij hadden besloten wat wij wilden hebben is er iemand langsgekomen om te kijken of het allemaal wel mogelijk was. Niet veel later werd het scherm al gemonteerd. Inmiddels zit elke dag het terras weer gezellig vol. Wij zijn blij dat wij tot deze stap zijn overgegaan. Want niet alleen is het nu weer gezellig druk, zowel binnen als buiten, De omzet is ook meteen een stuk hoger geworden. Inmiddels zijn wij ook voor een terrasoverkapping aan het kijken, want dat kan je hier bij Xterior ook kopen. Hier is heel veel mogelijk en zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen.